Coaching & Begeleiding

COACHING/BEGELEIDING

Alle coaching en therapie gaat uit van het veranderen of verbeteren van je persoonlijkheid.

Non-duale coaching/begeleiding is anders. Non-duale coaching/begeleiding gaat ervan uit dat de persoonlijkheid niet is wat je werkelijk bent. Ten diepste ben je zuiver bewustzijn (ziel).

“Ik begeleid je op een bepaalde manier zodat je contact kunt maken met dat zuiver bewustzijn.

Resultaat daarvan is dat je echt fundamenteel anders in het leven komt te staan”.

Door contact te maken met je ziel ga je anders denken, anders kijken, anders  voelen en anders doen. Je kijkt anders naar jezelf in relatie tot je omgeving.

Zo kom je ook in contact met de structuur van je ego. Dingen die niet of niet meer functioneel zijn kun je dan loslaten. Het ego kan zo volwassen worden, dan heb je een totaal nieuwe basis om in het leven te gaan staan.

OMARMEN VAN DAT WAT IS

Daar gaat het over. De omgeving laat ons zien wat er ten diepste in ons geheeld mag worden. Er liggen dus kansen in alles wat er gebeurt in ons leven en werk, hoe moeilijk ook.

Het gaat er vooral om wat jij met de gebeurtenissen doet.

Ik begeleid je en geef je inzichten in de (onzichtbare) facetten van de gebeurtenissen, zodat je dat wat er is kunt omarmen. Door healing kunnen we eventuele belemmerende patronen verwijderen uit je systeem.

Resultaat: na de coaching kun je dat wat er is omarmen en kun je onbevangen, VRIJ en gezond in het leven staan en lossen problemen zich vanzelf op.

“Je kunt een probleem niet oplossen
met de denkwijze die het heeft veroorzaakt”

– Albert Einstein

DOELGROEP

Iedereen die graag persoonlijk wil groeien en vrij in het leven wil staan
Mensen die problemen ervaren in zichzelf of in hun omgeving privé of zakelijk
CEO’s, Managers, Managementondersteuners, uitvoerenden

Ieder mens is anders, elke situatie is anders. Geheel afhankelijk van de situatie wordt op elk moment gedaan wat nodig is.

“Als je van jezelf houdt, leef je niet langer volgens andermans mening. Je hebt geen andere personen nodig die jou accepteren of die jou vertellen hoe goed je bent omdat je weet wie je bent.”

– Don Miguel Ruiz

Heeft u interesse of vragen?