3

Wat kan ik voor je betekenen?

Problemen op je werk, in je bedrijf, vervelende misverstanden of gedoe binnen de familie? Herken je dit en wil je ervan af? Door inzicht te krijgen in je gewoonten, anders te denken, anders te voelen, anders te kijken en anders te doen kom je fundamenteel anders in het leven te staan. Hierdoor verdwijnt drama uit je leven en uit je omgeving. Wil je weten hoe we dat samen kunnen aanpakken? Kijk dan eens verder op de site. Als je wilt kunnen we een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Ik ontmoet je graag, tot ziens!

Gerry Ubels maakt het onzichtbare zichtbaar

Ik heb vele jaren in het bedrijfsleven en het onderwijs gewerkt. Nu heb ik een eigen trainingsbureau/coachingspraktijk en werk ik als consultant. Daarnaast noemen mijn klanten me een inspirerend en motiverend spreker.

Mijn werkgebied is communicatie, persoonlijke groei/bewustzijnsgroei, emotionele intelligentie en omgaan met agressie en lastige collega’s. Ik maak gebruik van eigen werk- en levenservaring. Kenmerkende woorden hierbij zijn: respectvol, vertrouwen, humoristisch, betrokken, intuïtief.

Ik zie het als mijn opdracht het bewustzijn van mensen en organisaties te verhogen. Door hen bewust te maken van hun ‘eigen-(innerlijke)-wijsheid’ en de omgeving waarin ze leven en werken. Dit doe ik door middel van trainingen/workshops, dialoog sessies, healing, coaching en advies. Zo maak ik het onzichtbare zichtbaar en creëer ik een gevoel van eenheid. Zelf heb ik meerdere diepe transformaties meegemaakt. Ik leef en werk vanuit mijn essentie, hierdoor kan ik elk vraagstuk aan en weet ik een veilige en vertrouwde sfeer te scheppen.

Gerry Ubels - Asaya coaching training workshops healing bewustwording

COACHING/BEGELEIDING

Alle coaching en therapie gaat uit van het veranderen of verbeteren van je persoonlijkheid.
Non-duale coaching/begeleiding is anders. Non-duale coaching/begeleiding gaat ervan uit dat de persoonlijkheid niet is wat je werkelijk bent. Ten diepste ben je zuiver bewustzijn (ziel).
Lees meer

EXECUTIVE / LEIDERSCHAPSCOACHING

Executive en Leiderschapscoaching richt zich op personen die functioneren in complexe situaties. Zoals CEO’s, directeuren, bestuurders, managers, eenheidsmanagers en projectleiders.
Er zijn twee mogelijkheden: inzicht in een zaak of situatie of ontwikkelingsgerichte coaching.
Lees meer

INNOVATIEKRACHT VERGROTEN?
VAN FEEDBACK NAAR FEEDBOTH®

Het uitgangspunt bij situaties of gebeurtenissen van welke aard ook, is altijd: “Het gaat er niet om wat er gebeurt, maar hoe jij er mee omgaat, dus niet wat het met jou doet, maar wat jij ermee doet”. Uit alle gebeurtenissen en situaties is een les te leren. De moeilijke vraag is altijd: Welke les?

Lees meer Download Folder (pdf)

Heeft u interesse?

Recensies

Een hele bijzondere en leerzame coachingstijd gehad bij Gerry.

Gerry brengt je terug naar je eigen ik, je eigen waarde, voorkeursstijl/authentieke manier van doen. Ze leert je alles over wat jouw handelen en dat van een ander, evenals jouw reactie en die van de ander zegt over jouzelf en die ander. Ze leert je meer toeschouwer te zijn en verlost je van ingesleten patronen. Ook mbt. zaken “die groter zijn dan ons”, bijvoorbeeld de dood of vragen als “waarom gebeurt dit of dat?” kan Gerry je helpen hier op een bepaalde manier naar te kijken en mee om te gaan.

Het heeft mij heel veel gebracht, zowel privé als in mijn werk. Ik kan Gerry van harte aanbevelen!

Leven met hart & ziel.

Iedereen wil graag leven met hart en ziel, vanuit zijn of haar eigen intrinsieke waarden. Dit is lastig in de wereld van vandaag de dag, in deze warrige maatschappij. Wanneer het zaken betreft die je kunt regelen met je hoofd, kom je zelf een heel eind door je manier van denken aan te passen. Zijn het echter zaken op zielsniveau, die al jaren zijn zoals ze  zijn, kom je minder snel tot de diepte die je zou willen bereiken.

Gerry Ubels is de aangewezen persoon die je hierbij kan helpen. Hoe ze het doet is wonderlijk en soms niet te bevatten. Waar zij toe leidt is dat het je helpt een completer, stabieler mens te worden.

Heb je twijfels? Niet nodig, ik raad je aan het te DOEN en Gerry haar werkwijze te ervaren.

“Soms kom je op een punt in je leven dat het niet lekker meer loopt,

je bent moe, voelt je niet goed en niks is meer leuk. Op zo’n moment kreeg ik de kans een coaching traject bij Gerry te volgen. Wat een cadeau! Al na de eerste soulretrieval was mijn hoofdpijn verdwenen, werd ik niet meer wakker met hartkloppingen en er was een innerlijke rust voor in de plaats gekomen. Ik sta nu zoveel steviger en bewuster in het leven en kan de dingen veel beter zien zoals ze zijn. Wanneer je je openstelt voor een ontdekkingsreis in jezelf komen er zoveel mooie inzichten en nieuwe wegen. Ik zou dat een ieder gunnen!”

Ik heb Gerry voor het eerst ontmoet tijdens een training op mijn werk.

De professionele, enthousiaste en warme aanpak van Gerry spraken mij direct aan. Ik dacht : daar staat echt een prachtige PERSOONLIJKHEID!! Jaren later, door opeenvolgende emotionele gebeurtenissen in mijn leven, kwam ik er zelf niet meer uit. Zwaar om toe te geven, ik kon immers de hele wereld in m’n ééntje aan? En van wie accepteer ik überhaupt hulp? Gelijk kwam Gerry bij me op en dit is zo’n goede beslissing geweest. Ik heb meerdere sessies gehad en prachtige, bijzondere ervaringen mogen delen. Dit is niet in een paar woorden te beschrijven, maar ik heb enorme bewondering voor Gerry hoe ze me heeft geholpen mezelf terug te vinden. De laatste sessie is bijna 1 jaar geleden en ik heb er nog elke dag profijt van!

Voor wie heb ik gewerkt?